Over ons

 

In 1924 is de grondlegger, mijn opa de heer Gerben van Sluis,  in Maarssen begonnen met verzekeringen naast zijn dagelijkse baan bij mengvoederfabriek UTD.
Omdat de werkzaamheden niet langer meer te combineren waren als bijbaan werd
de hulp ingeroepen van zijn schoonzoon de heer Teus Geurtsen die vervolgens in 1939 zijn kantoor aan huis opende aan de Emmaweg 22 te Maarssen.
In 1974 heb ik, Nico Koetsveld, de zaak van hem overgenomen en een nieuwe vestiging geopend aan de Raadhuisstraat 15 te Maarssen.
Door de groei van mijn bedrijf is het personeelsbestand inmiddels uitgegroeid  tot vier medewerkers. Angela Willekes is in dienst getreden op 1 september 1982 en verzorgt de financiële administratie. Bert van den Ham is vanaf 1 maart 1986 in dienst als kantoormanager en onderhoud de kontakten met onze relaties.
Henny Wattimena is vanaf 1 oktober 1989 werkzaam als administratief medewerkster.

 

Vanaf 1 januari 2013 is Annette Brand ons team komen versterken in de functie van allround adviseur.Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het adviseren en bemiddelen voor de klanten in financiële producten zoals hypotheken , financieringen en levensverzekeringen. Graag verwijs in naar onze speciale pagina.

 

Onze openingstijden zijn vanaf maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur of op andere tijdstippen na afspraak. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schadeverzekeringen, uitvaartverzekeringen, levensverzekeringen, financiële producten en bankspaarproducten. Door ons uitgebreide assortiment van verzekeraars is het in de meeste gevallen wel mogelijk om een passende oplossing  voor u te kunnen regelen. 

 

Heeft u vragen over uw verzekeringen of problemen met schades loop dan gerust even bij ons binnen.

 

Nico Koetsveld