Verzekeringen

 

Een verzekering is een overeenkomst tussen verzekeraar en verzekerde waarbij verzekeraar tegen ontvangst van premie de verzekerde schadeloos dient te stellen bij schade door een onvoorziene gebeurtenis. De definitie is duidelijk echter welke van de talloze verzekeringen voor u van belang is kan vaak onduidelijk zijn.

Particuliere verzekeringen

Wilt u weten welke verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt? Wij nemen uw wensen en de mogelijkheden onder de loep en komen met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Zakelijke verzekeringen

Bent u zelfstandig ondernemer en denkt u alle bedrijfsrisico’s gedekt te hebben? Wij kunnen de risico’s in kaart brengen en u tevens vertellen welke zakelijke verzekeringen deze risico’s dekken en in welke mate. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

ZZP-er verzekeringen

Als ZZP-er is het de uitdaging om alles zelf te regelen dus ook verzekeringen. Zelfstandig ondernemen betekent risico’s nemen het is echter verstandig om de continuïteit van uw onderneming op orde te hebben. Sommige verzekeringen zijn hierbij noodzakelijk en andere zijn afhankelijk van uw werksituatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.